JAHANJE 2017-07-29T19:16:47+00:00

Project Description

JAHANJE

ŠETNJA NA KONJIMA  KROZ PRIRODU

Ovo je izlet prikladan za sve koji vole prirodu i žele je doživjeti kroz novo iskustvo. Nije potrebno imati jahačko znanje da bi sudjelovali.

Nakon dolaska na terene KK Sv Mihovil upoznat ćete vodiče koji će sve učiniti da vaš izlet bude što ugodniji. Nakon spremanja konja, u ograđenom prostoru pokraj štale dobit ćete upute i informacije koje će vam pomoći da se osjećate  opušteno  i sigurno. Izlazak u prirodu na konjima je jedinstven događaj za svakoga,  uživat ćete u prekrasnom ambijentu polja uz rijeku Cetinu i sigurni smo da će vam ovaj izlet ostati u lijepom sjećanju.

Cijena izleta u trajanju 1 sat je 200,00 kn

Za izlet u duljem trajanju cijena po satu je 150,00

 

DNEVNI IZLET

 

Nakon dolaska na terene KK Sveti Mihovil, smještene u mirnom ambijentu Sinjskoga polja, dočekat će vas ljubazno osoblje uz piće dobrodošlice. Upoznat ćete plemenite životinje na čijim  ćete leđima toga dana provesti nezaboravne trenutke. Nakon pripreme konja, probno jahanje u trajanju 10-15 min odvija se u ograđenom prostoru uz štalu.

Odlazak u prirodu uvijek je poseban doživljaj za sve ljubitelje jahanja, a naši vodiči se uvijek potrude da bi fotoaparatima zabilježili što više trenutaka. Staza vodi velikim dijelom uz tok rijeke Cetine, najduže srednjodalmatinske rijeke, koja uvijek nanovo oduševljava svojom čistoćom i bistrinom, te kroz staze Sinjskoga polja. Jahanje u trajanju oko 2,5-3 sata može vas prilično umoriti. Zato je predviđen odmor na seoskom domaćinstvu, gdje ćemo imati ručak.  Nakon zasluženog odmora pripremamo konje i jašimo do štale oko 2,5 sata.

Slijedi oproštaj od domaćina uz piće.

Cijena izleta 750,00 kn