QUAD 2017-08-04T13:09:58+00:00

Project Description

QUAD

ATV RIVER TOUR

ATV vožnja je savršen način da istinski iskusite prirodu Dalmatinske zagore. Izvrsno je za cijelu obitelj, ovo iskustvo Vam pruža prekrasan pogled na planine i zajamčenu zabavu. Većina naših gostiju su početnici te znamo kako Vam pružiti siguran i zabavan doživljaj. Naši quadovi su potpuno automatski i jednostavni su za korištenje – samo pritisnite dugme i vozite! Naši stručni vodiči osigurati će Vam sve potrebne sigurnosne upute. Upravo izvan Splita nalazi se zapanjujuće i dramatično prirodno igralište – savršeno mjesto za zabavu uz quadove. Savršeno za poludnevnu avanturu, naša tura ATV river tour stavlja Vas u mjesto za vožnju. Jutro ili poslijepodne, pojedinačna aktivnost ili zajednička tura – to je Vaša odluka! Što god odabrali, doći ćemo po Vas ispred Vašeg hotela i odvesti u naš obližnji kamp. Tamo ćete upoznati Vaš quad i dobiti sve potrebne sigurnosne i operativne upute. Vrijeme je da krenete na cestu … i krenete na avanturu.

Duljina ture:

 • 20 km

Trajanje: 2 h

Polazak: Daily at 10 AM, 2PM, 5PM

Sezona: All year

Cijena :

 • 1 osoba – 60 €
 • 2 osobe – 100 €

PANORAMA ATV TOUR

Želite više? Provedite više vremena vožnje po stazi nego na bilo kojoj drugoj vožnji avanturističkim vožnjama izvan ceste. Manevrirajte se uz najvišu planinu Dalmacije i promatrajte ljepotu netaknute prirode. Zaustavlja se za fotografiranje divljih životinja, samostruka, pucanja i ručka. Staze su izazovne za sve razine iskustva. Ukupno je 70 km s gotovo 4 sata na stazama. Tura odlazi svakodnevno u 9 sati ujutro. Duljina obilaska je oko 5 do 6 sati od početka do kraja.

Total tour: 120 km on the trails

Duration: 5 -6 h

Departures: Daily at 10 AM

Season: All year

Included: lunch

Price:

 • 1 person – 140 €
 • 2 person – 250 €

BEGGINERS ATV TOUR

Većina naših gostiju su početnici, tako da znamo način kako im pružiti doživljaj koji je siguran i zabavan. Ovo je trening. Naši quadovi su potpuno automatski i jednostavni su za korištenje, samo pritisnite dugme i vozite. Naši stručni vodiči će paziti da imate sve potrebne sigurnosne upute. Vaša turneja počinje u našem baznom kampu. Tamo ćete upoznati quadove i dobiti sve sigurnosne upute, kao i upute za rad. Vrijeme je da izađete na cestu! Tura odlazi svakodnevno u 9, 13,16 sati. Tura pokriva cca 20 km s 1.5 sati na stazi. Duljina obilaska je 1 – 2 sata od početka do kraja.

Total tour: 20 km on the trails

Duration: 1 h

Departures: Daily at 9 am, 1 pm, 4 pm

Season: All year

Price:

 • 1 person –  41 €
 • 2 person – 62 €

QUAD EXPEDITION TOUR

Ova je tura osmišljena za najhrabrije! Tura je za četverodnevnu ekspediciju koja nudi slobodu da vidite i osjetite prirodna čuda Dalmatinske zagore, za razliku od bilo koje druge turneje u Hrvatskoj. Vaš vodič za safari pružit će Vama i Vašim putničkim suputnicima pristup stazama s prevrnutog kolosijeka koji vode do vrhunskih krajolika Dalmacije. Otvorena staza postaje Vaš dom za narednih 2 -3 dana ekspedicije koja dopire do dubine divlje prirode u dalmatinskim planinama. Vaš će se ATV probiti planinskim cestama u visoravni, čime će omogućiti spektakularnim pogledima koje mještani žele zadržati za sebe. Svaki dan obuhvaća između 5 -7 sati vožnje na ATV-ovima (ovisno o želji skupine).

MOUNTAIN SAFARI QUAD TOUR

Tijekom ove uzbudljive ture ATV-om, otkrit ćete nevjerojatan krajolik Dalmatinske zagore: doline, rijeke, potoke i planine. Vidit ćete izvore rijeka, stogodišnje mlinove koji su još u funkciji, ručak u tipičnoj dalmatinskoj kamenoj kući i kušati tradicionalnu domaću dalmatinsku hranu! Ukupna tura obuhvaća 90 kilometara, te ćete provesti 6 -7 sati na stazama od početka do kraja. Tura kreće svaki danu u 9 sati ujutro.

Cijena:

 • 1 osoba -175 €
 • 2 osobe – 330 €

CUSOTM TOURS

Istražite Dalmatinsku zagoru u skladu sa Vašim vremenom i vještinom. Ova personalizirana vođena tura kreirana je prema Vašim preferencijama, gdje se želite zaustaviti, gdje brati plodove iz zemlje … Možete čak kombinirati ATV avanturu sa kajakom i sa drugim popratnim aktivnostima ( snajper, streličarstvo, crossbow i paintball). Možete odabrati staze stručne razine, ili čak i ako želite provesti noć u jednom od naših planinskih kuća. Dostupnost je ovisna o vremenu i stazi. Odaberite duljinu ture, kombinirajte aktivnosti itd. Potrebno je minimalno četiri vozača.

Duljina ture: ovisi koliko hoćete kilometara provesti na stazi.

Trajanje ture: 2 – 24 h

Polazak: od 9 h ujutro.

Sezona: cijela godina.

Cijena:

 • 1 person – 80 €

CUSOTM TOURS

Pripremite se za avanturu! Bilo da ste početnik ili stručnjak, ovo je putovanje nezaboravno iskustvo. Vožnja uz staze okružene planinama, brzinom od 60 km / h, avantura uključuje zaustavljanje i pogled na ljepote Dalmatinske zagore, jezera Peruća, rijeke Cetine i okolne planine. Tijekom ove turneje možete čak istražiti prekrasnu špilju, kretati se kroz stjenovite krevete i čak provesti vrijeme prskanjem kroz vodu.

Naši profesionalni vodiči vode Vas kroz kršni teren i pruža Vam  priliku za fotografiranje. Tura pokriva oko 40 km s 2 sata staza. Izleti svakodnevno polaze u 9, 14, 17 sati. Duljina staza je 2 – 3 sata od početka do kraja.

Sezona: cijela godina

Cijena:

 • 1 osoba – 88 €
 • 2 osobe – 156 €

 

UTV EXTREME

Nudimo Vam niz mogućnosti za UTV Tour. To je ono što zvuči – intenzivna 4 satna tura sa dodatnim oomph! To znači šljunčane ceste, blatne staze, stare mostove i riječne prijelaze. Drugim riječima, o najzabavnijom zabavi koju možete imati na UTV-u. Adrenalin je zajamčen. Ne možete pobijediti na UTV turi. Ovaj potpuno novi dvobojni UTV pruža Vam uzbudljivu vožnju kroz rijeke, ceste i planine koje normalne ture ne mogu doseći. Nakon 4 sata, poželjet ćete ponovno otići na stazu, ali nemojte nas kriviti – krivite ARTIC CAT XT TRAIL!

Trajanje ture: 2 – 4 sata

Polazak: svaki dan u 10 , 14 , 17 sati

Sezona: cijela godina.

Cijena:

 • 480 € (za 4 sata za UTV)
 • 250 € (za 2 sata za UTV)