Maison2018-07-17T14:07:10+00:00

Dobrodošli u hotel Alkar

Hotel Alkar***

Hotel Alkar smješten je u oazi mira i prirode.

Ugodite sebi i odaberite smještaj skrojen po vašoj mjeri. Ukoliko želite mir i udobnost, hotel Alkar je pravi izbor za vas. S balkona vaše sobe se pruža pogled sve do Staroga grada. Kao na dlanu, možete doživjeti povijest i kulturu Cetinske krajine.

Hotel Alkar u svojoj ponudi ima 50 standardnih soba i 4 obiteljske sobe.

Sagrađen 1979. godine, na krilima obnove Dalmacije i organizacije 8. Mediteranskih igara u Splitu, hotel Alkar je od svojih najranijih početaka ugostiteljsko i turističko središte Sinja i Cetinske krajine. Od 1992. je u privatnom vlasništvu, a od 2016. novo vodstvo kreira vizionarske planove za unapređenje, s ciljem maksimalne udobnosti i luksuza za svoje klijente.

OTKRIJ VIŠE

DOSTUPNE SOBE

Smještaj

Pružite nam svoje povjerenje i bezbrižno provedite nezaboravne trenutke.

PROVJERI DOSTUPNOST

RESTORAN

Počastite se tradicionalnim jelima nadaleko poznate sinjske kuhinje, osladite se domaćim slasticama i vinom.

OPŠIRNIJE
Aperitiv bar otvoreno od 6:00 do 22:00 sata.
Restoran je otvoren
od 6:00 do 23:00 sata.
Doručak: 6:00-10:00
Ručak (pansionski): 12:00-14:00
Večera (pansionska): 18:00-21:00

OSTVARITE VAŠE SNOVE

Vjenčanja

Dopustite da budemo s Vama u posebnim životnim trenutcima! Povjerite nam organizaciju Vašeg vjenčanja i bezbrižno se prepustite ne zaboravnom događaju.

Saznaj više

OSTVARITE VAŠE PLANOVE

Konferencije

Uz suvremenu tehnološku opremljenost, prostranu dvoranu i prekrasnu ljetnu terasu okruženu zelenilom, potrudit ćemo se udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Saznaj više

IZDVAJAMO

Usluge i pogodnosti za naše goste

« Everything, reception staff was most helpful, they gave me a room with a balcony because I had a dog, the hotel is located right downtown, I had a park nearby to walk my dog, waiters very friendly, my dog and I loved it – score 10 »

Tayana, BOOKING.COM

« Quiet location,overviewing the city park Comfortable junior suite Three-star hotel which looks much better than many four-stars hotels Parking Though there was a wedding party in the hotel,we didn’t hear any noise »

Alpeadria, BOOKING.COM