JAHANJE2017-12-21T16:33:06+00:00

Project Description

JAHANJE

ŠETNJA NA KONJIMA  KROZ PRIRODU

Jahanje je izlet prikladan za sve koji vole prirodu i žele je doživjeti kroz novo iskustvo. Za sudjelovanje nije potrebno imati prethodno jahačko znanje ni vještine.

Nakon dolaska na terene KK Sveti Mihovil, upoznat ćete vodiče koji će učiniti sve da vaš izlet bude što ugodniji. Nakon spremanja konja, u ograđenom prostoru pokraj štale dobit ćete upute i informacije koje će vam pomoći da se osjećate  opušteno i sigurno. Izlazak u prirodu na konjima je jedinstven događaj za svakoga,  uživat ćete u prekrasnom ambijentu polja uz rijeku Cetinu i sigurni smo da će vam ovaj izlet ostati u lijepom sjećanju.

Cijena izleta u trajanju 1 sat je 200,00 kn.

Za izlet u duljem trajanju cijena po satu je 150,00 kn.

DNEVNI IZLET

 

Nakon dolaska na terene KK Sveti Mihovil, smještene u mirnom ambijentu Sinjskoga polja, dočekat će vas ljubazno osoblje uz piće dobrodošlice. Upoznat ćete plemenite životinje na čijim ćete leđima toga dana provesti nezaboravne trenutke. Nakon pripreme konja, probno jahanje u trajanju 10-15 min. odvija se u ograđenom prostoru uz štalu.

Odlazak u prirodu uvijek je poseban doživljaj za sve ljubitelje jahanja, a naši vodiči se uvijek potrude fotoaparatima zabilježiti što više trenutaka. Staza vodi velikim dijelom uz tok rijeke Cetine, najduže srednjodalmatinske rijeke, koja uvijek nanovo oduševljava svojom čistoćom i bistrinom, te kroz staze Sinjskoga polja. Jahanje u trajanju od oko 2,5 do 3 sata može vas prilično umoriti, stoga je predviđen odmor na seoskom domaćinstvu, gdje će biti poslužen ručak.  Nakon zasluženog odmora, pripremamo konje i jašimo do štale oko 2,5 sata.

Slijedi oproštaj od domaćina uz piće.

Cijena izleta 750,00 kn.